GDPR
Novinky
AKCIA 44,9 Eur/m2 Dubové 1 lam olejované parkety click

  DUBOVÉ 1 lam olejované podlahy skladom, click zámok Platí do 31.12.2019 alebo do vypredania zásob.     1.AKCIA DUB európsky, 1 lam veľký formát, vhodné na podlahové kúrenie, click zámok, montáž aj bez...

viac
AKCIA 39,9 Eur/m2 Massaranduba terasové dosky profil drážka/hladká

Massaranduba (Manilkara bidentata)   Massaranduba pochádza z Južnej Ameriky, zaraďauje sa medzi tvrdé exotické dreviny s prirodzenou odolnosťou voči poveternostným vplyvom. Určené aj vysoko namáhané komerčené priestory. Hustota dokoca vyššia ako drevina...

viac
AKCIA 55,9 Eur/m2 Garapa terasové dosky profil Vista 20x120x900-1300

Garapa (Apuleia Leicarpa) Garapa pochádza z Južnej Ameriky, patrí medzi tvrdé exotické dreviny s prirodzenou odolnosťou  voči poveternostným vplyvom. Terasové dosky z dreviny Garapa sú veľmi cenené pre jej vysokú tvrdosť,...

viac
AKCIA 99,9 Eur/m2 IPE terasové dosky profil hládká/hladká

      IPE je jedným z najpopulárnejších exotických tvrdých druhov dreva, ktorý pochádza zo Strednej a Južnej Ameriky, Malých Antíl a niektorých častí Floridy. Botanický názov dreviny IPE je Tabebuia spp. Jednou z...

viac
AKCIA 37,9 Eur/m2 Dubové masívne klasické parkety "Vlysy"

DUBOVÉ MASÍVNE STROMČEKOVÉ PARKETY - VLYSY Platí do 31.12.2019 alebo do vypredania zásob.     AKCIA DUB Stromčekové parkety - Vlysy Dub masívne parkety s perom a drážkou bez povrchovej úpravy, čisté triedenie natur, v...

viac
AKCIA 55,9 Eur/m2 Dubové masívne stromčekové parkety

DUBOVÉ MASÍVNE STROMČEKOVÉ PARKETY Platí do 31.12.2019 alebo do vypredania zásob.     AKCIA DUB Stromčekové parkety Dubové masívne palubovky v hrúbke 15 mm, vzor stromček - rybia kosť (herringbone) vhodné na podlahové kúrenie, v...

viac
AKCIA Dubová masívna parketa prírodný olej 51,9 Eur/m2

AKCIA Masívné drevené podlahy vhodné na podlahové kúrenie vo formáte (h x š x d) 15 x 130 x 500 - 1200 mm s povrchovou úpravou 2 x WOCA prírodny...

viac
AKCIA Dubová masívna parketa brown olej kartáč 54,9 Eur/m2

Masívné drevené podlahy vhodné na podlahové kúrenie vo formáte (h x š x d) 15 x 130 x 500 - 1200 mm s povrchovou úpravou 2 x WOCA brown olej,...

viac
AKCIA Dub klasické parketové vlysy rustik 21x60x300 - 26,9 Eur/m2

MASÍVNA podlaha DUB európsky Platí do 31.12.2019 alebo do vypredania zásob. AKCIA DUB európsky, triedenie RUSTIK, bez povrchovej úpravy, vzor remeň alebo stromček, francúzky vzor, dvojitý stromček,*presný formát podľa aktuálnej skladovej...

viac
AKCIA Jaseňové drevené masívne podlahy, parketové vlysy 21,9 Eur/m2

AKCIA Jaseň európsky, triedenie Rustik, bez povrchovej úpravy, vzor remeň alebo stromček, francúzky vzor, dvojitý stromček (hrúbka x šírka x dĺžka) Platí do 31.12.2019 alebo do vypredania zásob.   Jaseň 22 x 60...

viac
Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?

Zásady spracúvania osobných údajov

Úvod Kontakt GDPR


ZÁSADY SPRACÚVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Stillwood, s.r.o.

(ďalej len ,,zásady“)

 

 

1. INFORMÁCIE O Stillwood, s.r.o.

1.1. Tieto zásady spracúvania osobných údajov spoločnosti Stillwood, s.r.o., IČO: 48 146 765, so sídlom Veterná 6554/19, 917 01 Trnava, zapísanej v obchodnom registri Okresného súdu Trnava, Odd.:Sro, Vl.č.: 3587/T (ďalej len ,,Stillwood“) upravujú zásady spracúvania osobných údajov zákazníkov Stillwoodu, ktorí uskutočnia objednávku:

-prostredníctvom webových stránok Stillwood s.r.o., (stillwood.sk a stillwood-eshop.sk)

-priamo zaslaním na emailové adresy (stillwood@stillwood.sk, podlahy@stillwood.sk)

-osobne na predajni alebo telefonicky

(ďalej len „zákazník“).

1.2. Stillwood pôsobí pri spracovaní osobných údajov ako správca a určuje tak, za akým účelom a akými prostriedkami bude dochádzať k spracúvaniu osobných údajov.

2. AKÉ ÚDAJE SPRACOVÁVÁME?

2.1. Údaje poskytnuté zákazníkmi. Stillwood spracováva osobné údaje o svojich zákazníkoch, ktoré mu poskytnú pri vytvorení objednávky a vedie evidenciu týchto objednávok.

2.2. Stillwood spracováva osobné údaje svojich zákazníkov v nasledovnom rozsahu: komplet firemné údaje alebo meno a priezvisko kupujúceho, adresa/y, telefónne číslo/á, e-mail.

2.3. Stillwood nezhromažďuje a ani nespracováva akékoľvek citlivé osobné údaje svojich zákazníkov uvedené v príslušných ustanoveniach zákona č. 18/2018 Z.z. O ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady EÚ č. 2016/679(ďalej len ,,nariadenie GDPR“).

3. PRE AKÉ ÚČELY ÚDAJE SPRACOVÁVAME?

3.1. Stillwood spracováva osobné údaje zákazníkov za účelom vybavenia ich objednávky tj. na plnenie zmluvy medzi Stillwoodom a zákazníkom. Spracovanie osobných údajov v tomto prípade zahŕňa všetky činnosti od zaevidovania objednávky, jej spracovanie, vrátane zaplatenia a doručenia objednaného tovaru.

3.2 Po splnení zmluvy Stillwood využíva osobné údaje z evidencie objednávok pre ďalšie účely. Je v  oprávnenom záujme Stillwoodu udržovať celú evidenciu objednávok z dôvodu právnej ochrany pred budúcimi spormi.

4. KTO MÁ PRÍSTUP K ÚDAJOM?

4.1. Osobné údaje zákazníka sú spracovávané Stillwoodom a jeho pracovníkmi.

4.2. Stillwood ďalej ako správca poveruje spracovaním osobných údajov ďalšie subjekty, ako tzv. sprostredkovateľov v zmysle príslušných ustanovení zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení a nariadenia GDPR.

Stillwood má uzatvorenú zmluvu napr. s nasledovnými sprostredkovateľmi:

  • prepravné a logistické spoločnosti

     

  • účtovnícka firma a iné spoločnosti, ktoré spracovávajú administratívnu agendu z dôvodu štátom splnenia colných poviností

5. AKO DLHO ÚDAJE SPRACOVÁVAME?

    1. Stillwood spracováva osobné údaje svojich zákazníkov na účely plnenia zmluvy po celú dobu vybavovania objednávky, vrátane jej zaplatenia a doručenia tovaru. Zo zákona Stillwood následne uchováva niektoré údaje obsiahnuté v účtovných dokladoch.

    2. Údaje z evidencie objednávok potom taktiež využívame k naplneniu našej zákonnej povinnosti archivovať dokumentáciu z dôvodu možnej finančnej kontroly, a to po dobu 10 rokov.

5.3 Vzhľadom k zákonnej záručnej lehote za akosť tovaru, premlčacia lehota, fungovanie súdneho systému musí Stillwood spracovávať osobné údaje zákazníkov z evidencie objednávok po dobu 6 rokov. Údaje z evidencie objednávok potom taktiež Sillwood využíva k naplneniu svojej zákonnej povinnosti archivovať dokumentáciu z dôvodu možnej finančnej kontroly, a to po dobu 10 rokov.



6. AKÉ SÚ VAŠE PRÁVA?

6.1. V súvislosti so spracovaním osobných údajov sa zákazníci môžu obrátiť na Stillwood a požadovať:

  • Informácie ohľadom osobných údajov, ktoré Stillwood spracováva, o účele a povahe spracúvania osobných údajov, vrátane informácie o prípadných príjemcoch osobných údajov mimo Stillwoodu. Všeobecné informácie o činnostiach spracovania osobných údajov sú obsiahnuté v týchto zásadách.

  • Prístup k údajom, ktoré zákazníci poskytli Stillwoodu pri vytvorení objednávky. V prípade uplatnenia tohto práva Stillwood zákazníkom potvrdí, či a aké konkrétne osobné údaje sú spracovávané a prípadne budú zákazníkom tieto údaje sprístupnené spolu s informáciami o ich spracovaní.

  • Opravu osobných údajov, ak sú akokoľvek nepresné alebo neúplné. Iba v prípade aktuálnych údajov zákazníkov môže Stillwood správne vybaviť ich objednávku.

Vysvetlenie a odstránenie nevyhovujúceho stavu (napr. blokáciu, opravu, doplnenie alebo likvidáciu osobných údajov), ak sa zákazníci domnievajú, že Stillwood spracováva ich osobné údaje v rozpore s ochranou ich osobného a súkromného života alebo v rozpore s právnymi predpismi.

  • Výmaz osobných údajov (tzv. právo byť zabudnutý) alebo ich obmedzené spracovanie, ak už nie sú potrebné na uvedené účely, alebo ak už Stillwood nemá zákonný dôvod osobné údaje spracovávať, vrátane prípadov, keď s ich ďalším spracovaním zákazníci nesúhlasia. V rámci splnenia uvedených podmienok Stillwood osobné údaje zákazníkov úplne alebo čiastočne zlikviduje.

  • Prenesenie automatizovane spracovávaných osobných údajov získaných na základe súhlasu zákazíka od Stillwoodu k inému subjektu, kedy Stillwood odovzdá osobné údaje zákazníka v bežne používanom formáte zákazníkovi alebo inému správcovi podľa želania zákazníka.

    1. Zákazníci Stillwoodu majú možnosť obrátiť sa v prípade porušenia povinností zo strany Stillwoodu so sťažnosťou na Úrad na ochranu osobných údajov.

       

7. BEZPEČNOSŤ

7.1. Stillwood dbá na bezpečnosť osobných údajov svojich zákazníkov. Nakladanie s osobnými údajmi prebieha plne v súlade s platnými právnymi predpismi, vrátane nariadenia GDPR. Stillwood kladie pri spracovaní osobných údajov veľký dôraz na technické aj organizačné zabezpečenie spracúvaných údajov.

7.2. Všetky osobné údaje v elektronickej forme sú uložené v databázach a systémoch, ku ktorým majú prístup iba osoby, ktoré potrebujú s osobnými údajmi bezprostredne nakladať na účely uvedené v týchto pravidlách, a to len v nevyhnutnom rozsahu. Prístup k týmto osobným údajom je chránený heslom a firewallom. Zabezpečenie osobných údajov je zo strany Stillwood pravidelne testované a ochranu priebežne vylepšujeme.

8. KONTAKT

8.1. S akýmikoľvek pripomienkami ohľadne spracovania osobných údajov, alebo v prípade uplatnenie svojich práv sa môžu zákazníci obrátiť na kontaktnú e-mailovú adresu Stillwoodu: stillwood@stillwood.sk alebo na tel.č.: +421948630715.

9. ÚČINNOSŤ

9.1. Tieto zásady sú účinné od 25.05.2018.

 

 

Copyright 2015 - 2019 © stillwood.sk