GDPR
Novinky
AKCIA 95,9 Eur/m2 IPE terasové dosky clip profil

Terasové dosky IPE 20x95/100x900-3000 zošikmený clip profil Platí do 31.12.2019 alebo do vypredania zásob.     AKCIA Terasové dosky IPE zošikmený clip profil Exotické terasové dosky IPE, jedna z nastabilnejších drevín na svete. Vysoká stabilita...

viac
AKCIA 78,0 Eur/m2 Cumaru terasové dosky hladký profil

Terasové dosky Cumaru 21x140x1800-4000 hladký profil Platí do 31.12.2019 alebo do vypredania zásob.     AKCIA Terasové dosky Cumaru hladký profil Exotické terasové dosky Cumaru, vysoká tvrdosť a odolosť voči poveternostným podmienkam. Veľmi príjemný a...

viac
AKCIA 64,9 Eur/m2 Garapa terasové dosky

Terasové dosky Garapa 21x145x1800-4200 hladký profil Platí do 31.12.2019 alebo do vypredania zásob.     AKCIA Terasové dosky Garapa hladký profil Exotické terasové dosky Garapa, veľmi oblúbená svetlá drevina ako terasový decking, obklad bazénov alebo...

viac
AKCIA 75,9 Eur/m2 Terasové dosky Thermo Jaseň senoprofil

Terasové dosky Thermo Jaseň 20x120x2150-2750 senoprofil Platí do 31.12.2019 alebo do vypredania zásob.     AKCIA Terasové dosky Thermo Jaseň Terasové dosky Thermo Jaseň, Rakúska výroba. Veľmi stabilná drevina s nízkou mierou pracovania. Vhodné...

viac
AKCIA 34,9 Eur/m2 Terasové dosky Thermo Borovica senoprofil

Terasové dosky Thermo Borovica 26x140x3900-4000 senoprofil Platí do 31.12.2019 alebo do vypredania zásob.     AKCIA Terasové dosky Thermo Borovica Stabilné dosky z dreviny thermo borovica, Rakúska výroba, vhodné pre nižšiu záťaž ako terasové dosky,...

viac
AKCIA 27,95 Eur/m2 Terasové dosky Sibírsky smrekovec

Terasové dosky Sibírsky smrekovec 24x140x4000 obojstranne hladký profil Platí do 31.12.2019 alebo do vypredania zásob.     AKCIA Terasové dosky Sibírsky smrekovec Terasové dosky Sibírsky smrekovec. Prirodzene odolná svetlá drevina s nižšou mechanickou odolnosťou a...

viac
AKCIA 37,9 Eur/m2 Dubové masívne klasické parkety "Vlysy"

DUBOVÉ MASÍVNE STROMČEKOVÉ PARKETY - VLYSY Platí do 31.12.2019 alebo do vypredania zásob.     AKCIA DUB Stromčekové parkety - Vlysy Dub masívne parkety s perom a drážkou bez povrchovej úpravy, čisté triedenie natur, v...

viac
AKCIA 55,9 Eur/m2 Dubové masívne stromčekové parkety

DUBOVÉ MASÍVNE STROMČEKOVÉ PARKETY Platí do 31.12.2019 alebo do vypredania zásob.     AKCIA DUB Stromčekové parkety Dubové masívne palubovky v hrúbke 15 mm, vzor stromček - rybia kosť (herringbone) vhodné na podlahové kúrenie, v...

viac
AKCIA 44,9 Eur/m2 Dubové 1 lam olejované parkety click

  DUBOVÉ 1 lam olejované podlahy skladom, click zámok Platí do 31.12.2019 alebo do vypredania zásob.     1.AKCIA DUB európsky, 1 lam veľký formát, vhodné na podlahové kúrenie, click zámok, montáž aj bez...

viac
AKCIA Dubová masívna parketa prírodný olej 51,9 Eur/m2

AKCIA Masívné drevené podlahy vhodné na podlahové kúrenie vo formáte (h x š x d) 15 x 130 x 500 - 1200 mm s povrchovou úpravou 2 x WOCA prírodny...

viac
Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?

Zásady spracúvania osobných údajov

Úvod Kontakt GDPR


ZÁSADY SPRACÚVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Stillwood, s.r.o.

(ďalej len ,,zásady“)

 

 

1. INFORMÁCIE O Stillwood, s.r.o.

1.1. Tieto zásady spracúvania osobných údajov spoločnosti Stillwood, s.r.o., IČO: 48 146 765, so sídlom Veterná 6554/19, 917 01 Trnava, zapísanej v obchodnom registri Okresného súdu Trnava, Odd.:Sro, Vl.č.: 3587/T (ďalej len ,,Stillwood“) upravujú zásady spracúvania osobných údajov zákazníkov Stillwoodu, ktorí uskutočnia objednávku:

-prostredníctvom webových stránok Stillwood s.r.o., (stillwood.sk a stillwood-eshop.sk)

-priamo zaslaním na emailové adresy (stillwood@stillwood.sk, podlahy@stillwood.sk)

-osobne na predajni alebo telefonicky

(ďalej len „zákazník“).

1.2. Stillwood pôsobí pri spracovaní osobných údajov ako správca a určuje tak, za akým účelom a akými prostriedkami bude dochádzať k spracúvaniu osobných údajov.

2. AKÉ ÚDAJE SPRACOVÁVÁME?

2.1. Údaje poskytnuté zákazníkmi. Stillwood spracováva osobné údaje o svojich zákazníkoch, ktoré mu poskytnú pri vytvorení objednávky a vedie evidenciu týchto objednávok.

2.2. Stillwood spracováva osobné údaje svojich zákazníkov v nasledovnom rozsahu: komplet firemné údaje alebo meno a priezvisko kupujúceho, adresa/y, telefónne číslo/á, e-mail.

2.3. Stillwood nezhromažďuje a ani nespracováva akékoľvek citlivé osobné údaje svojich zákazníkov uvedené v príslušných ustanoveniach zákona č. 18/2018 Z.z. O ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení a Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady EÚ č. 2016/679(ďalej len ,,nariadenie GDPR“).

3. PRE AKÉ ÚČELY ÚDAJE SPRACOVÁVAME?

3.1. Stillwood spracováva osobné údaje zákazníkov za účelom vybavenia ich objednávky tj. na plnenie zmluvy medzi Stillwoodom a zákazníkom. Spracovanie osobných údajov v tomto prípade zahŕňa všetky činnosti od zaevidovania objednávky, jej spracovanie, vrátane zaplatenia a doručenia objednaného tovaru.

3.2 Po splnení zmluvy Stillwood využíva osobné údaje z evidencie objednávok pre ďalšie účely. Je v  oprávnenom záujme Stillwoodu udržovať celú evidenciu objednávok z dôvodu právnej ochrany pred budúcimi spormi.

4. KTO MÁ PRÍSTUP K ÚDAJOM?

4.1. Osobné údaje zákazníka sú spracovávané Stillwoodom a jeho pracovníkmi.

4.2. Stillwood ďalej ako správca poveruje spracovaním osobných údajov ďalšie subjekty, ako tzv. sprostredkovateľov v zmysle príslušných ustanovení zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení a nariadenia GDPR.

Stillwood má uzatvorenú zmluvu napr. s nasledovnými sprostredkovateľmi:

  • prepravné a logistické spoločnosti

     

  • účtovnícka firma a iné spoločnosti, ktoré spracovávajú administratívnu agendu z dôvodu štátom splnenia colných poviností

5. AKO DLHO ÚDAJE SPRACOVÁVAME?

    1. Stillwood spracováva osobné údaje svojich zákazníkov na účely plnenia zmluvy po celú dobu vybavovania objednávky, vrátane jej zaplatenia a doručenia tovaru. Zo zákona Stillwood následne uchováva niektoré údaje obsiahnuté v účtovných dokladoch.

    2. Údaje z evidencie objednávok potom taktiež využívame k naplneniu našej zákonnej povinnosti archivovať dokumentáciu z dôvodu možnej finančnej kontroly, a to po dobu 10 rokov.

5.3 Vzhľadom k zákonnej záručnej lehote za akosť tovaru, premlčacia lehota, fungovanie súdneho systému musí Stillwood spracovávať osobné údaje zákazníkov z evidencie objednávok po dobu 6 rokov. Údaje z evidencie objednávok potom taktiež Sillwood využíva k naplneniu svojej zákonnej povinnosti archivovať dokumentáciu z dôvodu možnej finančnej kontroly, a to po dobu 10 rokov.



6. AKÉ SÚ VAŠE PRÁVA?

6.1. V súvislosti so spracovaním osobných údajov sa zákazníci môžu obrátiť na Stillwood a požadovať:

  • Informácie ohľadom osobných údajov, ktoré Stillwood spracováva, o účele a povahe spracúvania osobných údajov, vrátane informácie o prípadných príjemcoch osobných údajov mimo Stillwoodu. Všeobecné informácie o činnostiach spracovania osobných údajov sú obsiahnuté v týchto zásadách.

  • Prístup k údajom, ktoré zákazníci poskytli Stillwoodu pri vytvorení objednávky. V prípade uplatnenia tohto práva Stillwood zákazníkom potvrdí, či a aké konkrétne osobné údaje sú spracovávané a prípadne budú zákazníkom tieto údaje sprístupnené spolu s informáciami o ich spracovaní.

  • Opravu osobných údajov, ak sú akokoľvek nepresné alebo neúplné. Iba v prípade aktuálnych údajov zákazníkov môže Stillwood správne vybaviť ich objednávku.

Vysvetlenie a odstránenie nevyhovujúceho stavu (napr. blokáciu, opravu, doplnenie alebo likvidáciu osobných údajov), ak sa zákazníci domnievajú, že Stillwood spracováva ich osobné údaje v rozpore s ochranou ich osobného a súkromného života alebo v rozpore s právnymi predpismi.

  • Výmaz osobných údajov (tzv. právo byť zabudnutý) alebo ich obmedzené spracovanie, ak už nie sú potrebné na uvedené účely, alebo ak už Stillwood nemá zákonný dôvod osobné údaje spracovávať, vrátane prípadov, keď s ich ďalším spracovaním zákazníci nesúhlasia. V rámci splnenia uvedených podmienok Stillwood osobné údaje zákazníkov úplne alebo čiastočne zlikviduje.

  • Prenesenie automatizovane spracovávaných osobných údajov získaných na základe súhlasu zákazíka od Stillwoodu k inému subjektu, kedy Stillwood odovzdá osobné údaje zákazníka v bežne používanom formáte zákazníkovi alebo inému správcovi podľa želania zákazníka.

    1. Zákazníci Stillwoodu majú možnosť obrátiť sa v prípade porušenia povinností zo strany Stillwoodu so sťažnosťou na Úrad na ochranu osobných údajov.

       

7. BEZPEČNOSŤ

7.1. Stillwood dbá na bezpečnosť osobných údajov svojich zákazníkov. Nakladanie s osobnými údajmi prebieha plne v súlade s platnými právnymi predpismi, vrátane nariadenia GDPR. Stillwood kladie pri spracovaní osobných údajov veľký dôraz na technické aj organizačné zabezpečenie spracúvaných údajov.

7.2. Všetky osobné údaje v elektronickej forme sú uložené v databázach a systémoch, ku ktorým majú prístup iba osoby, ktoré potrebujú s osobnými údajmi bezprostredne nakladať na účely uvedené v týchto pravidlách, a to len v nevyhnutnom rozsahu. Prístup k týmto osobným údajom je chránený heslom a firewallom. Zabezpečenie osobných údajov je zo strany Stillwood pravidelne testované a ochranu priebežne vylepšujeme.

8. KONTAKT

8.1. S akýmikoľvek pripomienkami ohľadne spracovania osobných údajov, alebo v prípade uplatnenie svojich práv sa môžu zákazníci obrátiť na kontaktnú e-mailovú adresu Stillwoodu: stillwood@stillwood.sk alebo na tel.č.: +421948630715.

9. ÚČINNOSŤ

9.1. Tieto zásady sú účinné od 25.05.2018.

 

 

Copyright 2015 - 2019 © stillwood.sk